Descriere
AcaiRich
Acai Concentrat 4x 90 capsule – antioxidant
Actiunile pozitive ale produsului Acai 500:
- concentrat 4 x – Echivalentul a 2000 mg per capsula
- contine antioxidanti, foarte importanti pentru eliminarea toxinelor din organism;
- reface depozitele energetice ale ficatului;
- stimuleaza sistemul imunitar;
- reface tonusul libidoului;
- ajuta in cura de slabire;
- reprezinta sursa de fier precum si de alte vitamine si minerale, protejand impotriva anemiei dar si a altor dereglari metabolice datorate carentelor de vitamine si minerale.
Multe produse Acai contin surogate sau sunt diluate cu excipienti. Aflati mai jos cum se recunoaste un ACAI de buna calitate extras prin liofilizare.
- deschideti o capsula; trebuie sa contina o pulbere foarte fina de culoare roz-purpuriu intens;
- puneti putina pulbere pe limba; trebuie sa aiba un gust de fruct de padure specific, pregnant si usor astringent.
Acai Berry (Euterpe oleracea) sau Pomisoarele Braziliene este un alt fruct tropical care a castigat recunoastere internationala pentru fenomenalele beneficii aduse sanatatii. Studii stiintifice au aratat in ultimul deceniu ca Acai are puternice proprietati antioxidante si un profil nutritional care include uleiuri Omega esentiale, Vitamina E, fosfor si o abundenta de polifenoli.
Acai (Euterpe oleracea) este o sursa particulara de flavonoizi care sunt gasiti in proportie de 33 ori mai mult decat in vinul rosu. In plus, fructul de Acai contine din abundenta steroli (fitosteroli/steroli vegetali) care sunt utilizati curent in tratamentul simptomelor asociate cu hipertensiunea. Acai este folosit la tratamentul unui mare numar de boli precum: artrita, inflamari, boli cardiovasculare, potenta, deficiente nutritionale si intarzierea imbatranirii. Fructul de Acai contribuie la scaderea riscului de boli de inima, scade colesterolul, trateaza diabetul retinopat, fibrocistita si imbunatateste imunitatea.
Comparativ cu laptele de vaca crud, pulpa fructului acai contine de 3 ori mai multe lipide, de 7 ori mai multi carbohidrati, de 118 ori mai mult fier, de 9 ori mai multa vitamina B1, de 8 ori mai multa vitamina C, cu 50% mai mult fosfor si aceleasi cantitati de proteine si calciu. De asemenea, are de 10 ori mai multe vitamine si antioxidanti decat strugurii si de 2 ori mai multe decat afinele.
Bogat in calciu, Acai are numeroase beneficii pentru sistemul cardiovascular, reduce osteoporoza si riscul de cancer de colon si de sani. Vitamina E din Acai este esentiala pentru regenerarea tesuturilor. Continutul mare de fibre accelereaza procesele intestinale reducand riscul de cancer de colon.
Consumul de Acai ne ajuta sa ne pastram inima sanatoasa, fructul fiind o buna sursa de antocianine, compusi ce se afla si in vinul rosu. Antocianinele sunt componente care regleaza colesterolul. Colesterolul ridicat in sange prezinta un risc mare pentru boala de inima coronara si principala cauza mortala in SUA (Circa 490.000 de americani mor de boli cardiovasculare in fiecare an, costurile medicale fiind de peste $60 miliarde anual.
Regland si reducand colesterolul prin dieta inseamna prelungirea vietii si reducerea cheltuielilor medicale. Alimentele cu colesterol scazut si exercitiul fizic sunt numai o parte a programului natural de prevenire si reducere a riscului bolilor cardiovasculare. Consumarea de alimente bogate in componente care reduc colesterolul, hipertensiunea si contin antioxidanti completeaza acest program. Acai este un excelent exemplu de astfel de aliment functional.
Substantele prezente in ACAI sunt:
- polifenoli antociani precum cianidin-3-glucozide, cianidin-3-rutinozide
- acizi grasi Omega-3/6/9, beta-sitosterol (un imunomodulator)
- vitamine
- fibre
- proteine
- potasiu
- calciu
- fosfor
- cupru
COMPOZITIE (per 1 capsula):
Acai Berry (Euterpe oleracea) extractconcentrat 4x ……………. 500 mg
(continand 0,15% cianidina 3-glucozid si 7,5 mg acid ascorbic / vitamina C)
Modul recomandat de administrare: 1 capsula pe zi la masa sau conform recomandarii specialistului